Interieur design

Uw meubel is zo mooi als het interieur waarin het staat. Bij een goed interieur design gaat het, naast de individuele schoonheid van alle interieurelementen, om het samenspel van deze elementen tot een harmonisch geheel. Tomas kan u adviseren en desgewenst de gehele inrichting voor u ontwerpen en realiseren. Daarbij gebruik makend van producten op de markt en op maat gemaakte meubels. Door zijn grote passie voor schoonheid en zijn vele internationale beursbezoeken kent hij de merken en producten die het verschil maken. Ook als u zelf blij wordt van het avontuur van inrichten en het graag zelf doet heeft u in Tomas de ideale sparringspartner om uw interieur design te verwezenlijken.

 

Ik ben vriend van een tijdloze behouden interieurbasis; wit, grijs en aardetinten gecombineerd met een element hout en textiel. De sfeer en show wordt gemaakt met kussens, lampen, planten en andere vormen van decoratie.
Zo gaat het interieur niet vervelen en kan er in de toekomst met nieuwe decoratie eenvoudig een andere ‘look and feel’ gerealiseerd worden.
— Tomas


Bedrijven

Wij ontwerpen en leveren ook voor en aan bedrijven. Bijvoorbeeld kantoor- en winkelinrichting.

 

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan.

Tomas komt kosteloos en vrijblijvend bij u langs.

Stuur een mail of laat u terugbellen.