Inbouw kastenwand op maat

Met onze inbouw kastenwand op maat benut u optimaal en stijlvol uw kostbare ruimte. Naast ouderwets kastruimte creëren biedt de kastenwand ruimtebesparende oplossingen voor allerlei gewenste functies in uw woning (TV, kantoor, wasmachine, opklapbed, luidsprekers, scheidingswand, etc.)
 

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan.

Tomas komt kosteloos en vrijblijvend bij u langs.

Stuur een mail of laat u terugbellen.

Afbeelding van een kamer ingericht met een inbouw kastenwand op maat.

 

Features en mogelijkheden

 • Te gebruiken in alle ruimtes: woonkamer, keuken, slaapkamer, hobbykamer, kantoor, etc.
 • Integreer alles in uw kast: wasmachine, opklapbed, kantoor, fiets, luidsprekers, airco, etc.
 • Te gebruiken als scheidingswand; maak kamers met inbouw kastenwanden op maat.
 • Herbruikbaar, de kastenwand kunt u aanpassen en uitbreiden zoals u wilt.
 • Plaats voor leidingen en kabels; blijvend bereikbaar
 • Massief, fineer, gelakt en stofbespannen deuren.
 • Luidsprekerdoek deuren: geluid en afstandsbedieningssignaal worden door de deur getransporteerd.
 • Verlichting: koud wit LED / warm wit LED / smartphone aangestuurd gekleurd (ook wit) Philips HUE LED licht.
 • Geïntegreerde haard (hout, gas, elektriciteit, ethanol, etc.)
 • Alle afmetingen, materialen, kleuren en ontwerpvariaties zijn mogelijk.
 • Heeft u een bijzondere wens? Wij maken het mogelijk.

 

TV module geïntegreerd in de kastenwand. Het paneel waaraan de kast hangt is een deur bespannen met luidsprekerdoek.  

TV module geïntegreerd in de kastenwand. Het paneel waaraan de kast hangt is een deur bespannen met luidsprekerdoek.

 

Achter de deur van de TV module bevindt zich ruimte om apparaten en kabels onzichtbaar op te bergen. Luidsprekergeluid en afstandsbedieningssignaal transporteert zich ongehindert door de met luidsprekerdoek bespannen deur.

Achter de deur van de TV module bevindt zich ruimte om apparaten en kabels onzichtbaar op te bergen. Luidsprekergeluid en afstandsbedieningssignaal transporteert zich ongehindert door de met luidsprekerdoek bespannen deur.


Laat u inspireren en bekijk onze borden op Pinterest. Ziet u iets dat u bevalt? Neem contact met ons op en wij zorgen ervoor dat het Pinterest idee in uw woning werkelijkheid wordt.

 

Prachtig voorbeeld van efficiënt omgaan met de ruimte, deze gang heeft in plaats van muren aan weerszijden kastenwanden met extra grote deuren. Stelt u zich voor wat u daar allemaal kunt opbergen.

 

Maak van uw zolderkamer een droomslaapkamer; bouw een kastenwand onder het schuine dak en integreer een nis boven uw bed. Harmonieuse optiek en handig om uw boek of glas water op te plaatsen.

 

Ga voor de Scandinavische look en laat uw kastenwand uitvoeren in vurenhout. Ervaar de warmte van hout en geniet van de eindeloze opbergruimte.


 

Opbergruimte heb je nooit genoeg.

We kennen allemaal het probleem van te volle kasten en rondslingerende spullen omdat we niet genoeg opbergruimte hebben. Vaak wordt gedacht: ‘we plaatsen een kastje erbij en we kunnen weer even vooruit’ helaas heeft dit zijn grenzen. Hoe mooi kasten ook zijn, té veel kasten in een ruimte creëren onrust en onrust gaat ten koste van onze woonkwaliteit. Als alternatief wordt vaak een ruimte opgeofferd om als opbergkamer (in werkelijkheid vaak rommelkamer) te dienen.

Onze inbouw kastenwand op maat biedt u de oplossing.

Het minimalistische design heeft geen nadelige invloed op de harmonie in uw ruimte. De kastenwand is niet herkenbaar als kast u ziet enkel een wand met panelen die sfeer creëren. Pas wanneer u de panelen (in feite handgreeploze deuren) opent ervaart u de opbergruimte.
Een inbouw kastenwand op maat van wand tot wand en van vloer tot plafond is niet alleen minimaal aanwezig, het biedt u ook enorm veel opbergruimte. Een kastenwand van tien meter breed biedt u achttien (!) kubieke meter aan kast-opbergruimte. Hier kunt u alles in kwijt wat u wil, u zult zelfs ruimte overhouden; is dat geen heerlijk gevoel?

 

Apparaten en functies; stop ze in een kast; bespaar ruimte.

Om ons wonen en leven te ondersteunen gebruiken we veel apparaten en functies: wasmachines, stofzuigers, logeerbedden, bureau’s en vele andere. Allemaal apparaten en functies  die we nodig hebben maar niet continu, ze hoeven dus ook niet continu paraat te staan in ons zicht en daarmee ruimte en harmonie uit onze woning te nemen. De oplossing is simpel: stop het in een kast. Als u de functionaliteit wilt gebruiken opent u de desbetreffende deur of trekt u het onderdeel uit de kast. Op deze manier kunt u efficiënt een kantoor of wasruimte uitsparen.
Vrijwel alles kunt u in onze inbouw kastenwanden op maat opbergen, u zult versteld staan van de mogelijkheden. Heeft u een wens? Wij zetten het voor u om.
 

Bureaumodule onzichtbaar opgeborgen in de kastenwand.

Bureaumodule onzichtbaar opgeborgen in de kastenwand.

Met een sierlijke zwaai naar boven openen de vleugeldeuren van de bureaumodule, vervolgens schuift het bureau naar voren en u kunt aan de slag. (Het afgebeelde bureau is 180cm breed en 90cm diep.)

Met een sierlijke zwaai naar boven openen de vleugeldeuren van de bureaumodule, vervolgens schuift het bureau naar voren en u kunt aan de slag. (Het afgebeelde bureau is 180cm breed en 90cm diep.)

 

Inbouw kastenwand als scheidingswand op maat.

Het kastenwand design leent zich uitstekend om als scheidingswand gebruikt te worden. Afscheiding en opbergruimte in één. De hoek om of inclusief een toegangsdeur is geen enkel probleem. De toegangsdeur kan zelfs onherkenbaar in een kastdeurenrij geplaatst worden, alleen u weet dat de desbetreffende kastdeur tot in een andere kamer leid. James Bond zou jaloers op u zijn.
Middels de kastenwand kunnen zelfs hele woningen ingedeeld worden, precies zoals u wilt. Ideaal voor loft-woningen en appartementen.

De kast op maat onder het schuine dak deelt de zolderkamer in tweeën en creëert een enorme hoeveelheid kastruimte.  

De kast op maat onder het schuine dak deelt de zolderkamer in tweeën en creëert een enorme hoeveelheid kastruimte.

 

In de kastenwand zit onzichtbaar een opklapbed opgeborgen. In een handomdraai wordt de zolderkamer in een luxe logeerkamer omgetoverd.

In de kastenwand zit onzichtbaar een opklapbed opgeborgen. In een handomdraai wordt de zolderkamer in een luxe logeerkamer omgetoverd.

De flexibele kastenwand op maat middels stapelbare modules.

De kastenwand op maat wordt opgebouwd uit modules (opbergmodules, TV module, kantoormodule, enz.). De modules worden als LEGOstenen op en naast elkaar gestapeld, gezamenlijk vormen ze de kastenwand.
Het grote voordeel van het modulesysteem is dat de kastenwand flexibel blijft, u kunt uw modules zo stapelen en dus aanpassen als u wil. Mocht u later een TV module willen toevoegen of omwisselen voor een kantoormodule dan is dat geen probleem, de kastenwand blijft zoals hij is, alleen de desbetreffende module wordt uitgenomen. Ook uitbreiden of verhuizen van uw kastenwand kan probleemloos gerealiseerd worden.

 

Duurzaamheid

De inbouw kastenwand op maat is een uitstekend voorbeeld van hoe wij op een innovatieve manier zorg kunnen dragen voor het milieu. Naast het vanzelfsprekende gebruik van duurzame materialen is het van belang dat wij hetgeen wij produceren zo lang mogelijk gebruiken. Zolang wij niets weggooien en opnieuw produceren wordt het milieu het minst belast.
Wij hebben ervoor gezorgd dat u niets hoeft weg te gooien. Het minimalistische en tijdloze design van de kastenwand zorgt ervoor dat het uiterlijk nooit gaat vervelen en ook over veertig jaar past in uw interieur. Naast het tijdloze uiterlijk bestaat de kastenwand uit modules wat hem aanpasbaar en meeneembaar maakt. U kunt hoe uw woonsituatie ook mag veranderen uw kastenwand op maat altijd blijven gebruiken.

 

Kabels en leidingen eenvoudig en onzichtbaar weggewerkt.

Wij plaatsen onze woningen vol met apparaten om onze levens aangenamer en makkelijker te maken: TV, luidsprekers, wasmachine, airco, wifi, etc. Al deze apparaten hebben kabels en/of leidingen nodig die we het liefst niet zien; en omdat deze apparaten en de daarbij behorende kabels en leidingen snel verouderen moeten we deze ook makkelijk kunnen wisselen. Het inbouw kastenwand design is ervoor gemaakt om deze leidingen snel en makkelijk te kunnen wisselen; achter en onder de kast is er ruimte voor kabels en leidingen gereserveerd. U hoeft niet vooraf te plannen waar u uw kabels nodig heeft, u kunt ten alle tijden uw kabels plaatsen en verwijderen. 

Meubels: Inbouw kastenwand | TV meubel | Keuken | Inloopkast | Bed | Salontafel