Robuust houten bed

Dit robuust houten bed is de rots in de branding van uw nacht. De robuuste balken geven u een zeker en geborgen gevoel, de wereld kan nog zo chaotisch en onzeker zijn, op uw nachtrust kunt u vertrouwen.

  Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan.

  Tomas komt kosteloos en vrijblijvend bij u langs.

  Stuur een mail of laat u terugbellen.

  Robuust houten bed met dikke balken.


  Features en mogelijkheden

  • Verschuifbaar hoofdeind (beweegt naar links en rechts) met geheim opbergvak.
  • Hoofdeind LED verlichting.
  • LED verlichting onder het bed.
  • Verlichting onder het bed met bewegingsmelder (als u s'nachts in het donker uit bed stapt, schakelt het gedimde licht onder het bed automatisch in zodat u uw weg kunt vinden.)
  • Elke afmeting is mogelijk.
  • Elektronisch verstelbare bedbodem

   

  Robuust bed met een dikke matras en wit beddengoed.


  Uw eigen robuuste eiland

  "Als we slapen zijn we kwetsbaar. Tijdens de nacht verwerken we wat we op de dag hebben beleeft en bereiden ons voor op wat de dag van morgen ons brengt. We laden op en herstellen eventueel opgelopen schade. We hebben een plek nodig waarin we ons kunnen overgeven aan de slaap, we moeten ons veilig voelen. Het robuust houten bed geeft ons dit veilige gevoel; de dikke balken zorgen voor een onverwoestbaar karakter. Als u in bed stapt merkt u de kracht van het bed, u stapt als het ware op uw eigen robuuste eiland, u kunt de wereld laten voor wat hij is, op uw eiland bent u veilig." (Tomas, designer).
   
  Detail afbeelding van een geborsteld houten bed onderdeel.


  De robuuste houten balken vertellen u hun verhaal.

  Hout is een natuurproduct, door middel van voeding uit de bodem en zonlicht wordt een klein zaadje tot een grote sterke boom. De manier waarop een boom groeit bepaalt de tekening van de stam, harde donkere delen in het hout zijn de delen die langzaam zijn gegroeid (najaar) en de lichte delen in het hout zijn snel gegroeid (voorjaar). Op de plekken waar een knoest zit heeft een tak zich uit de stam gegroeid. Wij halen de tekening extra naar boven door middel van een borsteltechniek, de zachte houtdelen borstelen we uit waardoor er een prachtige diepe structuur wordt gerealiseerd. Deze structuur en de levendige noesten geven elke balk zijn unieke robuuste karakter.

   


  Het geheime opbergvak

  Het bed creëert de illusie dat het opgebouwd is uit robuuste massieve houten balken, als u echter de bovenste balk van het hoofdeind naar links of naar rechts verschuift ziet u dat de balken een ruim opbergvak verbergen. 

   

  Geheim hoofdeind opbergvak verborgen in een robuuste houten balk.
   
  Iedereen die ik het robuuste houten bed laat zien is onmiddellijk enthousiast, als ik dan ook nog de bovenste balk laat verschuiven vallen de monden open.
  — Noemi, gelukkige eigenaresse
   
  Foto uitsnede van een bedzijde en hoofdeind.