Design keuken op maat

Design keuken op maat betekent bij ons dat daadwerkelijk alles mogelijk is. Bijzondere materialen en een uniek design op maat; wij realiseren het voor u. 

De keuken is voor veel mensen het middelpunt van hun huis, hier wordt niet alleen gekookt en gegeten, hier wordt het leven geleefd. De keuken is vaak het gezelligst; van eten en drinken houdt iedereen en is daarom het moment voor de familie en voor vrienden om elkaar te ontmoeten. Het dynamische proces van eten en drinken bereiden zorgt automatisch voor een levendige en ontspannen sfeer. Niet voor niets is het de laatste jaren trend om onze gasten in de keuken te ontvangen. Liever gezellig actief aan de keukentafel dan statisch op de bank. De woonkamer is tegenwoordig gereserveerd voor de familie. Hier ontspant men en zoekt men intimiteit.
Uw designer en meubelbouwer Tomas is grote voorstander van deze trend: "uw kook en eetruimte moeten u de beleving geven van een warm gezellig restaurant en de kok moet al kokend met zijn gasten kunnen communiceren; dat is waarde, dat is leven." Tomas komt bij u op bezoek om uw wensen en uw ruimte te leren kennen, samen zet u de eerste stappen naar uw droom design keuken op maat.

 

Een kook en eet beleving als in een restaurant, dat is de keuken anno nu.
— Tomas
 

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan.

Tomas komt kosteloos en vrijblijvend bij u langs.

Stuur een mail of laat u terugbellen.

 
Moderne keuken op maat met uitzicht op een park met wolkenkrabbers.